Introducere

Folosirea informatiilor oferite pe site-ul www.expressdeltatour.ro corespund cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si a conditiilor de mai jos.

Termenii si conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul avand obligatia sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul site-ului apartin Express Delta Tour si sunt protejate de legislatia privind drepturile de autor. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea S.C. Express Boat Tour S.R.L..

Express Delta Tour nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site.

Conditii de utilizare a site-ului

Continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul in scris al Express Delta Tour sau mentionarea sursei. Este permisa distribuirea (share) site-ului www.expressdeltatour.ro sau a paginilor acestuia in retele sociale. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din aces site doar in scop informativ, necomercial, mentionand sursa.

Limitarea raspunderii

Express Delta Tour este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si acordul la precizarile Express Delta Tour prevazute in acest document.

Express Delta Tour isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt considerate a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul.

Ultima actualizare : 15.07.2020